Strandhäng och Thaimassage

Hej folket, Emelie här!

Gårkvällen var rolig men varade inte alltför länge. Drickan var äcklig så innan vi ens druckit upp vår bucket gick vi till seven eleven och köpte nötter och koner (as goda chips med smak av ost som ser ut som koner hehe. Blev tipsade om dem av Sofie och Sanna på PhiPhi, de är svingoda) och avnjöt dem i sängen. Lite mysigt ändå! 

Imorse vaknade vi blöta av svett. Tydligen stänger de av elektriciteten mellan nio och tolv på dagen, mindre kul. Så vi gick upp, köpte frukost och knatade mot stranden. Egentligen ville vi båda har varsin toast men det var ju bara att glömma på grund av elen så istället blev det yoghurt och banan. 

Annars har dagen innehållit strandhäng. Vid fyra snåret gick vi iväg för att köpa varsin fruktshake som vi sen avnjöt ihop med ett par nötter med smak av kokos som blivit våra favoriter. Sen låg vi där i eftermiddagssolen och bara var, så himla härligt verkligen!

Efter stranden tog vi thaimassage. Var lite nervös innan då vi hört att det ska göra ont, men samtidigt något man måste göra när man är i Thailand. Och ja, visst gjorde det ont till och från men det var jäkligt skönt också. Tror det gjorde gott för våra kroppar att ha två vandrande thailändare på oss (ja dem bokstavligen klev på en ibland). Trots deras små kroppar kan de ta i, det är en sak som är säker :-)

Snart ska vi iväg och äta. När Amanda gick på upptäcksfärd under dagen kom hon tillbaka helt lyrisk för att hon hittat nån restaurang med havsutsikt plus billiga priser. Riktig win win alltså och de  hade iskaffe också så nu vet ni vad vi ska göra ikväll! 

Idag har vi tyvärr bildbrist så det blir bara text. 

Simma lugnt! :-)

Allmänt, Thailand | | Kommentera |
Upp