Hua Hin

Heej! Nu bloggar jag (Emelie) från sängen i Hua Hin. Resan med mini vanen gick smidigt och på fyra timmar gick vi från lyx till sunk igen. Vårt rum är skrikrosa utan fönster så man känner sig rätt instängd. Den delade duschen och toaletten är dock helt okej fräsha, så detta ska nog gå bra.

Imorse gick vi upp extra tidigt för att hinna träna en sista gång samt äta ihjäl oss på frukosten. Först hade vi tänkt att äta mindre frukost för att inte behöva resa med matkoma, men när vi tänkte efter kände vi bara- vem försöker vi lura? Vi kommer aldrig klara av att gå in på frukostbuffen och äta lite. Så vi valde därför att låta sömnen lida för att kunna få bort matkoman innan det var dags för utcheckning. Funkade utmärkt och vi njöt till fullo. Imorgonbitti återgår vi till yogurth och frukt. Känns sådär va efter att ha varit i frukosthimlen tre mornar i rad.

Jaja, nog pratat om frukost!
Väl framme i Hua Hin gick vi i alla fall raka vägen till det hostel som vi hittat som var billigast. Det fanns lyckligtvis ett rum också så det var skönt. På kvällen sen gick vi för att utforska stället och en sak är konstaterat - this is the place där alla svenskar håller hus. Känns nästan som man är hemma igen. Dock är majoriteten barnfamiljer och par.

Till middag åt vi en padthai som tråkigt nog var en besvikelse, så vi åt glass till efterrätt hehe. (Tydligen skulle den vara fatfree så om det är sant är det ett stort plus för den var väldigt god). Kikade även på nattmarknaden men gick därifrån tomhänta.
 
Imorgon väntar stranden. Ska bli skönt. Och så har vi bestämt att inte ställa klocka imorgonbitti. Var längesen vi hade sovmorgon så ska bli skönt det med :-)
 
Bilder kommer imorgon!
Kramis
Allmänt, Thailand | | Kommentera |
Upp