Vädret sviker

Hejhej, Amanda här. Dag 2 som vi vaknade upp till skyfall följt av ihållande regn. Vi var väldigt oroliga och lite irriterade vid frukosten då vi är rätt fast här. Visst att det finns en djungel att utforska, men det är inte kul att vara ute när det regnar.. Vi sa att vi aldrig ska klaga när det regnar hemma igen. Vi lyckades iallafall få till ett träningspass och lagom tills när det var klart började solen komma fram så eftermiddagen kunde spenderas på stranden med sol/moln. Vi är lite kluvna hur vi ska göra om det ska fortsätta regna eller inte, om vi ska stanna eller åka tidigare än tänkt. Vi tar det dag för dag. 

Idag på stranden förresten kom det fram massor av vilda apor från ingenstans. Jag hade lagt en påse på ett bord lite längre ifrån som en apa försökte sno men som jag såg i sista sekund!! Att vi bor granne med djungeln är nu ett faktum. 

En negativ sak med Tioman är att det är fullt med sandloppor som ger myggliknande bett som kliar. Ska bli skönt att slippa på Marina Bay Sands!

Om en vecka är vi hemma! Bäst att alla handlar upp sig på Ica innan för att då kommer både jag och Emelie att plöja hyllorna :-)
Vårt favviscafé
Vårt pad thai substitut och standardlunch: fried bee hoon (glasnudlar) med ägg kyckling och grönsaker för endast 6RM dvs 14,4kr :-)
Allmänt, Malaysia | |
Upp