Hello Marina Bay Sands

Heej! 

Idag gick vi raka vägen in i lyxen igen. Åh åh åh ni ska bara veta vilken himmel vi hamnat i. Sovsalen vi sov i igår och backpackerlivet i sig känns så avlägset just nu. Vi njuter till max.

Incheckning var egentligen vid tre och vi var här vid tolv så trodde vi skulle få låta väskorna stå och sen göra något annat tills klockan slagit tre. Men personalen var verkligen hjälpsamma och vi fick checka in redan klockan tolv. 

På 31 våningen hittar ni vårt rum och utsikten är magisk. Rummet i sig är också helt underbart, vill knappt lämna det haha. Spenderade i alla fall eftermiddagen vid infinitypoolen på 56 (!!!) våningen. Att sola och blicka ut över Singapore skyline, det kändes så overkligt.   

Efter koppnudlar till middag (lever kvar lite i backpackerlivet ändå hehe) tog vi oss till gymmet här på hotellet. Idag var sån dag när man egentligen bara ville krypa ner i hotellsängen, men när man kan svettas with a view känns det som man måste passa på. Efter ett svettigt pass körde vi myskväll deluxe. Detta lyxrum levererade även badkar så vi kröp ner i badet, fyllde upp med skum och åt frukt som hotellet bjöd på (knackade på en gullig dam med ett fruktfat :-)) samt snackset vi köpte för våra sista myr i Malaysia. Med andra ord hade vi det svinbra. Som Amanda sa; Vi kunde inte ha ett bättre avslut på resan. Och i detta nu njuter vi i världens skönaste säng. Alltså mjuk som bomull. Kommer sova som prinsessor inatt. 

Det känns sjukt att säga men detta är förmodligen vårt näst sista inlägg innan hemfärd... Ibland känns det som det var en evighet sen vi lämnade Sverige, ibland känns det som igår.

Jaja, vi hörs imorgon igen. Nu ska vi njuta vidare 😊   

Kram och godnatt
Emelie

Här mös vi idag :-)

Utsikt från vårt rum!

Här fanns i alla fall inga myror i duschen eller kackerlackor att jaga ;)

Ser ni vilken drömsäng vi myser i?!

Fruktfatet vi blev bjudna på :-)

Liiite roligare att träna med denna view 

Och utsikten från vår balkong kvällstid. Magisk!!!
Allmänt, Singapore | |
#1 - - Fanny:

Hej! Har läst igenom nästintill hela eran blogg nu, så inspirerande! Jag själv har också tänkt att åka iväg, nu till hösten på ungefär samma resa som er. Tänkte bara om ni har några tips som man absolut inte får missa, vad ska man se och göra? Har ni lust och tid får ni mer än gärna skriva ihop en liten lista! :-)
Kram

Upp