Pulau Tioman

Heej från Amanda på Pulau Tioman! Halv sex imorse gick vi upp för att gå till färjan. Resan tog ca 2h innan vi kom fram hit och wow. Ännu en gång levererar Malaysia natur. Rekommenderar verkligen alla att åka till Malaysia! Iallafall, det första vi gjorde var att hitta boende (specialpris fick vi tom för att vi ska bo här i 8nätter..) följt av lunch och en hel eftermiddags strandhäng. Åh vad vi har saknat solen. Sedan dusch, middag och en kvällspromenad.

Nu sitter vi och surfar. Wifi är inte så bra här så om bloggningen lider lite är det därför. Vi har även börjat läsa igenom gamla inlägg från vår blogg och det är så himla kul att se tillbaka.

Dagens missöde var när jag fick en myrinvasion på mina digestivekex så jag var tvungen att vaska dem :-( fick även skaka rent hela ryggsäcken men nu har vi definitivt lärt oss att vi inte kan ha någon mat i denna bungalow. 

Vi reflekterar ofta över hur vi skulle reagerat i början av vår resa av en händelse VS nu och vi kan definitivt se att vi blivit mer resvana :-)

Nu lite bilder. Ska börja med att säga att vi bor mittemellan havet och djungeln, omgivna av berg. Det är så vackert här och vi är väldigt glada att få vara på en sådan fin plats vår sista tid i Malaysia innan Singapore.
Möttes av detta när vi klev av båten
Vår gulliga säng. Vi bor på ABC Chalets!
Magiskt
Djungel
Middagsutsikten
Allmänt, Malaysia | |
Upp