30 dagar

För 232 dagar sen satt vi på Kilroys kontor i Stockholm redo att göra vår dröm till verklighet. Två biljetter till Bangkok samt en öppen biljett för hemresa bokades och plötsligt var vi ett steg närmre Asiatisk mark. Något vi varit eniga om gällande denna resa är att den ska vara spontan och ett fast datum för hemfärd skulle begränsa detta. Därför kändes öppen biljett som ett självklart val.
 
Idag står nedräkningen på 30 dagar. Tiden hit har inneburit flertal sprutor, köp av väska samt researching för att ta del av andra människors erfareneheter gällande liknande resor. Även om ingens resa är den andra lik har det ändå varit skönt att få höra andra berätta, ge tips och dela med sig av sina historier. 
 
Med en månad kvar till avfärd börjar pirret men också spänningen och rädslan att ta fart. En natt i Bangkok är bokad, sedan tre nätter på Koh Chang där även nyår ska firas. Men efter det är bladet tomt och vi får helt enkelt se vart det bär av. Med tanke på att man är van att leva i en viss trygghet skapar det givetvis lite oro, samtidigt som det är så vi vill att denna resa skall vara - spontan där varje dag tas som den kommer. 
 
Den 29 december startar ett nytt kapitel som kommer att innebära ett liv i ryggsäckar. Svar ja, vi är en aning rädda och nervösa men också jäkligt pepp på vad dessa månader i Asien kommer innebära. 
 
Om fyra måndagar sitter vi på planet, redo för ett nytt äventyr. 
 
Och eftersom att båda vi gillar mat så mycket firade vi 30dagar med brakfrukost ;)
 
 
Allmänt, Innan resan | | Kommentera |
Upp