Jungle party och koreansk afton?

Godmorgon, Amanda som skriver. Ska börja med att berätta att Emelies mobil dog natten till igår så det första vi gjorde efter frukost var att skaffa en ny till henne. Det betyder att hon inte längre går att nås på sitt svenska nummer utan hon har för tillfället ett laotiskt nummer då hon har ett laotiskt simkort. Hon nås bäst via Facebook (eller via mig ;)). En frän Nokiamobil sitter hon nu på. Vi ska se om bloggappen går att ladda ner på den.

Resten av dagen spenderades som jag skrev vid vattnet. Mycket skönt. Kvällen skulle gått i lugnets tecken men spontana som vi är gick vi först ut på "standardbarerna" Sakura och Kangaroo Island där vi utmanade ett par irländare vi träffade i Kambodja på beerpong. Vi förlorade. I Kambodja förlorade vi endast ett spel och här förlorar vi allt.. Får ladda om till Thailand. Sedan bar det iallafall av i en tuktuk till Jungle Party. Den resan var minst sagt intressant då det var en galen kille från Frankrike med. Vi hade en mycket rolig kväll iallafall. Det var hur mycket koreaner som helst och koreaner är typ Asiens festmänniskor nummer ett, det vart en lyckad kväll.

Idag är det lite mulet men förhoppningsvis spricker det upp. Förmodligen ska vi paddla kajak i eftermiddag, ska bli jätte kul. De andra behöver surfa lite så jag tänkte gå och reka lite priser. Behöver även köpa en ny plånbok då jag är ägare till världens äckligaste plånbok för tillfället. Biljetten för resa vidare är bokad så klockan 09:00 bär det av mot Luang Prabang!



Dreamteam :)
Härliga människor här!
Jag, Emelie, Lina (den svenska tjejen Ina som vi hängt med hela veckan, hennes vän) och massa koreaner :-)
Allmänt, Laos | | Kommentera |
Upp